Træhuse og Bjælkehuse

- Brochuremateriale om træhuse og bjælkehuse kan bestilles nedenfor direkte hos producenten -

Producenter: Realan Skumvo Blue House Stubbe Husene Bois Træhuse
Hvem tilbyder: Helårshuse Sommerhuse Nøglefærdig Medbyg Selvbyg

Realan Huse A/S, Park Allé 64, 7480 Vildbjerg,  Tlf.: 97 47 24 60, Fax: 97 47 24 06

Retur til forsiden med træhuse

Realan Huse A/S

Bestil brochure

Vi har 36 års erfaring indenfor træhuse og bygger i dag træhuse i hele Danmark. Vi bygger alt; lige fra mindre klassiske og hyggelige sommerhuse til større eksklusive og luksuriøse fritids- og helårsboliger. Men uanset hvad du er til, kan du være sikker på, at kvaliteten altid er i top

Vi arbejder kun med egne håndværkere, og derfor er vi sikre på, at resultatet bliver perfekt hver gang! Lige fra støbning af fundamentet til vvs og el-installation er håndværkeren altid tilknyttet Realan Huse.

Nedenfor kan du se 3 af de typer af træhuse som vi opfører. Mere information om os samt vore træhuse kan du bestille ved at trykke her. 

Realan Huse A/S's hjemmeside vil blive vist, når du har bestilt en brochure
På hjemmesiden kan du se et større udvalg af de træhuse Realan Huse A/S opfører.

NB: Såfremt du ønsker brændeovne eller pejseindsatse installeret i et træhus, kan du bestille brochurer via www.braendeovnen.dk.  

lkkert bad lkkert kkken nyt kkken
Træhus fra Realan Huse A/S Træhus fra Realan Huse A/S Træhus fra Realan Huse A/S

Flere billeder

Realan Huse A/S, Park Allé 64, 7480 Vildbjerg,  Tlf.: 97 47 24 60, Fax: 97 47 24 06

Firmaprofil:

For Realan Huse og vores kunder er kun det bedste godt nok. Derfor bruger vi kun de allerbedste af naturens egne materialer.

Vi arbejder kun med egne håndværkere, og derfor er vi sikre på, at resultatet bliver perfekt hver gang! Lige fra støbning af fundamentet til vvs og el-installation er håndværkeren altid tilknyttet Realan Huse.

Med 36 års erfaring indenfor træhuse bygger vi i dag træhuse i hele Danmark. Vi bygger alt; lige fra mindre klassiske og hyggelige sommerhuse til større eksklusive og luksuriøse fritids- og helårsboliger. Men uanset hvad du er til, kan du være sikker på, at kvaliteten altid er i top.

Hvert år bygger vi omkring 40 træhuse, og vores kunder er yderst tilfredse. Det skyldes ikke mindst, at vi arbejder tæt sammen med vores kunder under hele projektforløbet.

Vores 25 ansatte sikrer i fællesskab med dig, at du får et træhus, som du vil være glad for resten af livet. Og det er oven i købet til en utrolig konkurrencedygtig pris.

Dine drømme, dine visioner – vores mål.  

Teknisk specifikationer:

Vi har gennemgået vores træhus i alle detaljer og forbedret det på en lang række punkter. Specielt vil vi fremhæve følgende:

-  frifelt husIsolering; vi har cirka halveret det beregnede energiforbrug og kan nu tilbyde måske Danmarks bedst isolerede træhus, der opfylder kravene til et moderne helårshus ogsommerhus.

-  Størrelse; Vi har gjort huset 85 cm bredere og 20 cm højere (230 cm) og forøget udhæng,hems mm.

-  Nye indretninger; huset nye bredde har givet nye muligheder for indretning

-  Nye materialer; tagsten, undertag, nye og endnu større vinduespartier i front.

-  Nye hus-grupper; vi har indført skal-hus i stedet for byggesæt.

-  Ny prisliste; Vi har afstemt prislisten med vores omkostninger og derved er der nu endnu flere penge at spare ved at være medbygger.

-  Kortere byggeperiode ude på pladsen, mindre afhængighed af vejret.

3 typer af træhuse:

Skal hus: Her får du yderskallen leveret og monteret, men de fleste indvendige materialer skal i selv købe og montere.

Der er monteret rustiklofter på alle skrå lofter og isolering i lofter. I skal selv udføre det meste af arbejdet som foregår på pladsen, bl.a.: lægge tagsten på, montere vinduer, stille skillevægge op, beklæde vægge, montere badeværelse, samle og montere køkken.

Alle materialer til den udvendige færdiggørelse medfølger, det er bl.a. vinduer, tagsten mm, undtaget dog træterrasse.

Der medfølger ingen underentrepriser.

Nyt: fra år 2002 monterer vi skrå lofter og loftisoleringen på fabrikken. Dette sparer jer for meget af det grove arbejde bl.a. med stillads, samtidig giver det et meget mere overskueligt projekt, hvor i hurtigt kan få værktøj og materialer ind i huset og få låst af.

Færdigbyg udvendig: Her får du yderskallen monteret og alle materialer til det indvendige (skillevægge, køkken mm). Vi lægger tagsten på, monterer vinduer, lægger terrasser og gør huset helt færdigt udvendigt.

I skal selv udføre det indvendige tømrerarbejde bl.a.: stille skillevægge op, beklæde vægge, montere badeværelse, samle og montere køkken. Alle materialer til tømrerentreprisen medfølger, dvs. beklædning, køkken, bad, lister, mm

Der medfølger ingen underentrepriser.

Nyt: fra år 2002 monteret vi skrå lofter og loftisoleringen på fabrik, det sparer jer for meget af det grove arbejde bl.a. med stillads,

samtidig giver det et meget mere overskueligt projekt, hvor i hurtigt kan få værktøj og materialer ind i huset og få låst af.

Nøglefærdig: Her får du et helt færdigt hus som er klar til indflytning.

Det eneste I skal er at gøre rent og flytte ind, dvs. hænge lamper og gardiner op og møblere, hvilket vi dog også kan tilbyde.

Hvis det har jeres interesse regner vi gerne en fast pris ud inkl. møbler, lamper og service mm.

Desuden er alt det som står i tillægsprislisten ikke inkluderet, selvom det evt. er på grundplaner for at vise indretningsforslag. Se desuden vores leveringsbetingelser. Alle underentrepriser er naturligvis inkluderet, men kan dog trækkes ud efter ønske.

Hvad skal I så vælge? Det afhænger naturligvis af tekniske evner, tid, økonomi mm.

Generelt kan vi sige, at det er blevet nemmere selv at være med i byggeforløbet, da mange ting bliver lavet på vores værksted, bl.a. gulv, skrå lofter og en del isolering. Vi har leveret mange huse til selvbyggere, som har lavet nogle flotte træhuse, men det tager tit længere tid end forventet. Vi kan naturligvis ikke oplyse hvor lang tid en selvbygger vil være om et stykke arbejde, men vi har typisk set mellem 6 uger og ½ år. Overordnet bør man ikke gå i gang med større projekter end man er sikker på at kunne overskue.

Økonomisk er der fra i år blevet betydeligt mere at spare, hvis man vil lave en del af arbejdet selv.

Priser:

Alle priser er incl. 25% moms og faste fra kontrakttidspunktet, dog med forbehold for afgiftsændringer. Alle vores grundpriser er regnet ud fra m2 og det vil normalt kunne laves personlige indretninger til samme priser som standardmodellerne.

Priserne er gældende ab plads. Der kommer tillæg for levering som er afhængig af afstand og evt. broafgifter..

Betalingen foregår i rater, alt efter leveringsform, f.eks. 20% ved sokkel, 50% ved montering af elementer, 20% ved levering af indvendige materialer og 10% ved aflevering.

Det er naturligvis muligt at fra- og tilvælge de enkelte underenterpriser alt efter behov.

Bemærk venligst at boligarealet er træhusets reelle areal uden hems og overdækkede terrasser og svarer til BBR-arealet. Det burde være en selvfølge!!

Forbehold:

Priserne forudsætter; at der kan køres til sokkelkant med tung lastbil, at det er muligt at krandække huset vha. egen kran, at grunden er jævn (max. hældning 1:40) og forbehold for høj grundvandsstand og andre specielle jordbundsforhold.

Tillæg:

Alle de nævnte ting på tillægsprislisten er ikke inkluderet i prisen, selvom de er på tegningen for at vise mulig placering af f.eks.

Brændeovn eller karnap.  

Der er ikke mere tekst træhuse nedenfor denne her linie.