Træhuse og Bjælkehuse

- Brochuremateriale om træhuse og bjælkehuse kan bestilles nedenfor direkte hos producenten -

Producenter: Realan Skumvo Blue House Stubbe Husene Boyss Træhuse
Hvem tilbyder: Helårshuse Sommerhuse Nøglefærdig Medbyg Selvbyg

Retur til forsiden med træhuse og bjælkehuse

Følgende producenter opfører helårshuse i træ:

Hvad du skal vide ved byg af helårs huse.

Ligesom at ordne økonomien for dit ny hus projekt får du brug for at identificere en pålidelig bygherre til at designe og konstruere dit hjem. Der er mange ting, der skal overvejes her. Vi ser ofte folk vælger den samme bygherre, der byggede deres vens hus. Det er en god idé, hvis dit behov matcher mere eller mindre din vens. Så her er nogle tips til at overveje, når du er på udkig efter en bygherre, uanset i hvilken del af Danmark, du er ved at opbygge dit skræddersyede hjem.

Hvorvidt bygherre er velkvalificeret og erfaren

Alle kan tage en sikkerheds hat på og svinge en hammer og sige at der er en bygherre. Det bedste bevis på kvaliteten af en bygherre er det hus, som han har bygget - og især den type hus, du er interesseret i. Derefter bør du tjekke for kvalifikationer hos de mennesker, der kører bygnings organisation. En Dansk Certiferet Bygger er et mærke for kvalitet.
Dette certifikat udstedes til veteraner inden for bygge- og anlægsområdet, der har mindst fem års erfaring i denne linje, og de skal også være certificerede Høj Kvalitets Bygger(CGB). Forskellige certifikater udstedes af DKAB og de bedste af de bedste sætter højere standarder inden for bygge og remodeling i Danmark.


For at opnå de certifikater bygherrer bliver nødt til at passere strenge gennemgang kriterier, herunder: driftsperiode i branchen, forbrugernes tilfredshed (leverede kvalitet, overholder lovede tid til færdiggørelse etc.), finansielle resultater, og regeringens overholdelse. Sagen slutter ikke, hvis en bygherre er certificeret én gang.


Der vil regelmæssigt være folk der afgøre, om et certifikatet skal fornys eller ej. Tilstedeværelsen af ​​DKAB er fremtrædende overalt i Danmark. En anden kvalifikation, du skal kigge efter i din bygherre er, om de har den Leadership in Energy and Environmental Design certificering (LEED). Besidder han et sådant certifikat ville betyde, at de ville hjælpe med at opbygge en energieffektiv bygning og hjælpe dig med at efterlade et mindre kulstof fodaftryk på planeten.
Fagfolk med projektstyring, teknik og arkitekt grader og erfaring i at opbygge brugerdefinerede hjem kan også blive betroet til at bygge dit skræddersyede hjem. Men det sikreste bud er DKAB certificerede fagfolk. DKAB  certificerede fagfolk, der kommer som henvisning fra dine venner skal være, hvad du skal være på udkig efter, når du søger efter en bygherre.

 

Der er ikke mere tekst træhuse og bjælkehuse nedenfor denne her linie.